Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce

Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce

3.6 48 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Fenchel in Stücken
    600 g
  • Frühlingszwiebeln in 1-2 cm langen Stücken
    6
  • Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut
    600 g
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
Orangensauce
  • Orangen filetiert
    4
  • Zucker
    10 g
  • Speisestärke
    15 g
  • Sherry halbtrocken
    20 g
  • Orangensaft
    100 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer weiß
    ¼ TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 305 kcal / 1270 kJ
Eiwitten 32 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 10.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...