Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 180 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 800 g Gemüsezwiebeln, in Stücken
- 20 g Butter
- 10 g Öl
- 120 g Bacon, in feinen Streifen
- 200 g Cidre
- 700 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 3 Stängel Majoran
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 4 Prisen Muskat, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1560 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mangold in Cidre mit Pute
1 godz.
Zwiebelsuppe
45min
Gefüllte Tomaten
25 min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min
Grüne Salatsuppe
40min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Blumenkohlsuppe
40min