Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Walnusshälften
- 200 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 4 Äpfel (à ca. 160 g), rot, mit Schale, geviertelt
- 30 g Zitronensaft
- 1 TL Rosmarin, abgezupfte Nadeln
- 300 g Staudensellerie, in Stücken
- 180 g Mayonnaise
-
200
g Crème fraîche
of 200 g Schmand - 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2269 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Cranberrys
20min
Rotkohlsalat mit Senfgurke
15min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10min
Waldorfsalat
30 min
Waldorfsalat
30 min
Rotkohl-Birnen-Slaw mit Koriander
5 min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min