Mangold in Cidre mit Pute

Mangold in Cidre mit Pute

3.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

Mangold und Putenbrust
  • Mangold Stiele von den Blättern getrennt
    500 g
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    20 g
  • Cidre
    750 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Rosine
    10 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Zitronensaft
    20 g
  • Putenbrustfilets, ohne Haut in mundgerechten Stücken
    500 g
  • Limettensaft
    2 EL
  • Salz
    1 TL
Helle Sauce
  • Crème fraîche
    100 g
  • Zucker
    10 g
  • Mehl
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 1484 kJ / 355 kcal
Vetten 9 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...