
Apparaten en accessoires
Mangold in Cidre mit Pute
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
Mangold und Putenbrust
-
Mangold Stiele von den Blättern getrennt500 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Cidre750 g
-
weißer Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Rosinen10 g
-
Zucker1 Prise
-
Zitronensaft20 g
-
Putenbrustfilets, ohne Haut in mundgerechten Stücken500 g
-
Limettensaft2 EL
-
Salz1 TL
Helle Sauce
-
Crème fraîche100 g
-
Zucker10 g
-
Mehl40 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
355 kcal /
1484 kJ
Eiwitten
35 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
23 g
Vezels
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb
13 recepten
Duitsland
Duitsland

Low Carb
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk