Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Kabeljau (à 150 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Porree, längs halbiert, in Stücken
- 3 EL Butter
-
40
g Weißwein
of 40 g Geflügelfond - 150 g Sahne
- 200 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 57 g
Alternatieve recepten
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Edelfischragout
35min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min