Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1087 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Forellencremesuppe
40min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Krebssuppe
45min
Edelfischragout
35min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Lachscremesuppe
20min
Mallorquinische Fischsuppe
35min