
Apparaten en accessoires
Sauerkraut-Eintopf
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
2 Portionen
Ingrediënten
-
glatte Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Porree in Ringen (5 mm)150 g
-
Öl20 g
-
Sauerkraut klein (Abtropfgew. 285 g)1 Dose
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Wasser400 g
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Lorbeerblätter2
-
Kokosblütenzucker1 Prise
-
Cabanossi in Scheiben100 g
-
Pfeffer4 Prisen
Voeding per 1 Portion
Calorieën
406 kcal /
1700 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN - Low Carb
69 recepten
Duitsland
Duitsland