Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 3 EL Öl
- 150 g festkochende Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Möhren, in Würfeln (1,5 cm)
- 250 g Sellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 200 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 3 Prisen Pfeffer
- 150 g geräucherte Mettwürstchen, in Scheiben (1 cm)
- Salz zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut-Eintopf
40 min
Weißkohl-Kartoffel-Eintopf mit Kümmel
45 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Dänische Erbsensuppe
1 Std.
Hokkaido-Endo-Eintopf
40 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Eintopf von Wintergemüsen
50 min
Rote-Linsen-Suppe
40 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 Std.
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Wirsingsuppe
35 min
Nordische Minestrone
30 min