Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 50 g Porree, in Ringen
- 20 g Öl
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- 750 g Wasser
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 3 Prisen Muskat
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohneneintopf
40 min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40 min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Bunte Bohnensuppe
50min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min