Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mangold, Stiele und Blätter getrennt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 80 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken
- 10 g Öl
- 150 g Knollensellerie
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Pilz-Gemüse-Topf
35 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Kohlsuppe
45 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2h 30min
Hackbällchen mit Blumenkohlreis und Currysauce
1h 5min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min
Blumenkohl-Curry
30 min