Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 60 g Zwiebeln
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Lammfleisch, mager, in Würfeln
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in kleinen Würfeln
-
3
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 1 TL Kümmel
- 200 g Möhren, in kleinen Würfeln
- 200 g Weißkohl, in feinen Streifen
- 1 Porreestange (200 g), in Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1592 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.3 g
Alternatieve recepten
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Italienisches Schweineragout
50 min
Hähnchen-Ragout
45 min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3u.
Lammragout mit Möhrencouscous
30min
Bohneneintopf
1 Std.
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 Std. 45 Min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 min
Pichelsteiner Eintopf
1h 10 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min