Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 600 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Starkbier (z.B. Guinness)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 EL Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 1 TL Senf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g weiße Rüben, in Stiften (1 x 3 cm)
- 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Champignons, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Zitronen-Hähnchen
50min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Senfgulasch mit Porree
2h
Feine Königsberger Klopse
1h
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Wildragout
1h 15min
Italienisches Gulasch
2h
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min