Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
of 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Tomaten
45 Min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 Std. 30 Min
Reh im Weißkohlmantel
1h 35min
Krabben-Quark-Tatar
10min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Kürbisauflauf
1 Std. 50 Min
Senfgulasch mit Porree
2h
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 Min
Kartoffelauflauf
1h 15min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45 Min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min