Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
of 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5h 30 min
Muschelsuppe
40 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Forellen des Bischofs
35 min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3u. 30min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Gefüllte Koteletts
40 min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1h 45 min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1u. 50min