Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g Rehfleisch, ohne Haut und Sehnen
of 300 g Hirschfleisch, ohne Haut und Sehnen - 400 g Schweineleber
- 400 g fetter Speck
- 2 Brötchen, altbacken
- 250 g Milch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 15 - 20 g Cognac
- 3 TL Salz
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran
- ¼ TL Salbei
- ¼ TL Thymian
- 1 Msp. Piment
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 688 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1h 10min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Beschwipster Gockel
9h
Lammbratwurst
3h 30min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55min
Hähnchen-Ragout
45 Min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1h 20min
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 Std.
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Forellen des Bischofs
35min