Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 400 g Fenchelknollen, in 5 mm Scheiben
- 1 TL Kräutersalz
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 500 g Schweinefilet
- Paprika edelsüß
- 400 g Champignons, in dünnen Scheiben
- 250 g Weizen, parboiled (z.B. von Ebly)
- 2 TL Zitronensaft
- 60 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2153 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Zitroniges Lammragout mit Fisolen und Dillnudeln
1h 50min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Fenchel-Putengeschnetzeltes mit Reis
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Reh im Weißkohlmantel
1sa 35 dk
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1sa 35 dk
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3h
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1sa 10 dk
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffeln in Senf-Wein-Sauce
1 Std. 15 Min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min