Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Korianderkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 800 g Schweinegulasch, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Bulgur
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 EL Maisstärke
- 1 - 2 EL Koriander, frisch, gehackt, nach Geschmack, etwas mehr zum Dekorieren
- 4 Scheiben Bio-Orange, dünn, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2784 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Italienisches Schweineragout
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleischstew
1h 40min
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Lammragout
1 godz.
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min