Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebratener Fisch
-
1000
g Forellen, frisch, ausgenommen
of 1000 g Felchen oder Weißfische - Zitronensaft zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bestäuben
- Öl zum Braten
Marinade
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 80 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ EL Mehl
- 400 g Weißweinessig
- 500 g Weißwein
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Thymian
- ½ TL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 2 Salbeiblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 Std. 5 Min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 Std. 15 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1 Std. 30 Min
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 Min
Forellen des Bischofs
35 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1hod. 40min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9h
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50 Min