Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
TM6 TM5

Eier mit Thunfischsauce und Bottarga

3.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g Wasser, zimmerwarm
  • 5 Eier (Kl. M), gekühlt
  • 1 Bund Rucola (75 g)
  • 200 g Pflanzenöl
  • 50 g Olivenöl
  • 1 - 2 TL Zitronensaft
  • ½ TL Salz
  • 3 Prisen Piment d'Espelette
    of 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
  • 2 Dosen Thunfisch, in Öl
  • 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
3523 kJ / 841 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
80 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten