Eier mit Thunfischsauce und Bottarga

Eier mit Thunfischsauce und Bottarga

3.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser zimmerwarm
    400 g
  • Eier (Kl. M), gekühlt
    5
  • Rucola (75 g)
    1 Bund
  • Pflanzenöl
    200 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Zitronensaft
    1 - 2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Piment d'Espelette
    3 Prisen
    3 Prisen Cayenne-Pfeffer
  • Thunfisch, in Öl
    2 Dosen
  • Bottarga (siehe Tipp)
    10 - 15 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 3523 kJ / 841 kcal
Vetten 80 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...