Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce

Pasta all'amatriciana mit Erdbeer-Tomaten-Sauce

2.3 17 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Fusilli
    400 g
  • Parmesan in Stücken
    150 g
  • Eier
    5
  • Sahne
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen (optioneel)
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Chilischote, frisch entkernt
    1
  • Schinkenspeck, gewürfelt durchwachsen
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • stückige Tomaten
    300 g
    300 g Tomaten, gewürfelt (1 cm)
  • Rotwein, trocken
    80 g
    80 g Tomatensaft
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Erdbeeren geviertelt
    150 g
  • Thymian abgezupft
    8 Zweige

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 42 g
Calorieën 3458 kJ / 826 kcal
Vetten 35 g
Vezels 7.2 g
Koolhydraten 78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...