Rotbarsch in Basilikumteig

Rotbarsch in Basilikumteig

4.1 25 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Basilikum ohne Stiele (ca. 10 g)
    ½ Bund
  • Eier
    2
  • Mehl
    60 g
  • Mineralwasser
    50 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    2 Prisen
  • Rotbarschfilets in Stücken (5 cm)
    800 g
  • Zitronensaft
    3 EL
  • Öl oder Frittierfett
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 2146 kJ / 513 kcal
Vetten 32 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...