Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser
- 400 g Weizenmehl Type 550
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Zitrone, unbehandelt
- 250 g Ricotta
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Glas Schwarzwurzeln (Abtropfgew. 320 g), abgetropft
- 100 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Pfannkuchen-Spargel-Roulade
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Joghurt-Beeren-Terrine
10sa 30 dk
Camembert-Soufflé
45min
Brotkranz mit Eiern
2 Std. 20 Min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 Std.
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 Std.
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1 Std. 30 Min