Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40min
Fischfilet im Basilikumteig
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Teigtaschen mit Fetakäse
1 godz.
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza Margherita mit Bier
2sa 10 dk
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min