Pizza Bianco mit Speck und Endivie

Pizza Bianco mit Speck und Endivie

4.6 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

Hefeteig
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Wasser lauwarm
    170 g
  • Mehl
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Mozzarella abgetropft, geviertelt
    125 g
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
  • Frischkäse
    120 g
  • durchwachsener Speck, geräuchert gewürfelt
    125 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Basilikum, getrocknet
    1 TL
  • Tomaten in dünnen Scheiben
    300 g
  • Endiviensalat in Streifen (5 mm)
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 31 g
Calorieën 3138 kJ / 750 kcal
Vetten 40 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...