![Crostini mit Pilzen und Fontina Crostini mit Pilzen und Fontina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7984247-349E-4857-ABF9-4913EC92217D/Derivates/B23BADF4-2AAB-42A3-BBD8-DB248D9F1A36.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl
- 400 g Champignons, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
-
20
Scheiben Ciabatta
of 20 Scheiben Baguette - 250 g Fontinakäse, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50min
Feta-Grill-Pfännchen
25min
Minicalzone "Neptun"
1h 20min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1ч. 30 мин.
Crostini mit Käse
20min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 min
Bohnenschnitzel mit Schnittlauchsauce und Ei aus dem Töpfchen
1ч. 10 мин.
Matjesstulle mit Kressedip
2ч. 40 мин.
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Gurkenhäppchen mit Lachs
15min
Überbackenes Brot
20min