Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 100 g Saure Sahne
- 30 g Senf, mittelscharf
- 15 g Kapern
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Streifen (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2612 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Räucherlachs-Pizza
1h
Lachs-Cannelloni
50min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1h
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1h 30min
Muschelnudel-Auflauf mit Thunfisch
1 Std. 10 Min
Lachscreme in Blätterteig mit Zitronen-Risotto
45min
Lachs-Spinat-Quiche
1 Std. 10 Min
Tomaten-Thunfisch-Auflauf
1h
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1h 15min