Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen

Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen

4.1 44 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

Teig
  • Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
    460 g
  • Wasser
    240 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Salz
    ½ TL
Frischkäsecreme
  • Zwiebel klein, halbiert
    1
  • Frischkäse
    200 g
  • Sahne
    30 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    1 Prise
Marinierte Hähnchenbrust und Fertigstellung
  • Hähnchenbrustfilet in dünnen Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    250 g
  • Öl
    15 g
  • Senf mittelscharf
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika rosenscharf
    ¼ TL
  • Frühlingszwiebel in Ringen (ca. 1 cm)
    50 g
  • Knollensellerie in Würfeln (ca. 1 cm)
    200 g
  • rote Paprika in Würfeln (ca. 1 cm)
    170 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 3635 kJ / 869 kcal
Vetten 39 g
Vezels 8.8 g
Koolhydraten 91 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...