Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orangenhähnchen
- 6 - 8 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut
- 6 Knoblauchzehen
- 1 EL Korianderkörner
- ½ EL Kreuzkümmelsamen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Orange, unbehandelt, in Scheiben (5 mm)
- 70 g Oliven, grün, entsteint
Basmati-Reis mit Sultaninen
- 1 EL Mandelstifte
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 300 g Basmati-Reis
- 50 g Sultaninen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2801 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Honig-Limetten-Hähnchen mit Mango-Chutney
1h 15min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45 Min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1 Std.
Zitronenhuhn mit Bulgur
1 Std.
Hähnchen-Papaya-Curry
35 Min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30 Min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 Min
Curryhuhn mit Champignons
30 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min