Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 672 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Rucola-Risotto
35min
Risotto mit Basilikum
40min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Pasta alla Putanesca
45min
Risotto alla Milanese
35min
Risotto milanese
35min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Sauce alla Puttanesca
25min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min