![Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca) Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79FD2A23-EC34-4D26-B58D-CD0997A7B2A8/Derivates/CC474A5A-9D19-4F67-B811-34ECD8C8AAD1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 30 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis mit 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 720 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleisch- oder Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Brühwürfel (für 0,5 l) für Fleisch- oder Gemüsebrühe - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- 100 g Sobrasada (spanische Paprikastreichwurst), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2830 kJ / 672 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Risotto alla Milanese
35min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 分钟
Sauce alla Puttanesca
25 dk
Sauce all'amatriciana
20 分钟
Risotto milanese
35min
Focaccia di Mandorla
2h
Blitz-Cassata
20 分钟
Peking Chicken
45 分钟
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Risotto mit Basilikum
40 分钟
Rucola-Risotto
35min