Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pecorino, in Stücken
- 30 g Pinienkerne
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g Basilikumblätter, frisch
- 130 g natives Olivenöl
- 500 g Wasser und mehr zum Nudeln kochen
- 1 TL Salz und mehr zum Nudeln kochen
- 250 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g grüne Bohnen, in Stücken (3-4 cm)
- 400 g Nudeln, Trenette (flache Spaghetti) oder Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3512 kJ / 839 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 7.5 g
Alternatieve recepten
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Risotto mit Basilikum
40 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Tomatensugo all'arrabbiata
30 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1 Std.
Gnocchi Tricolore
30 Min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 Std.
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 min