Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pfannkuchen
- 5 Eier
- 30 g Öl
- ½ TL Salz
- 250 g Mehl
- 300 g Milch
Spinat-Schafskäse-Füllung und Fertigstellung
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 600 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Schafskäse, in Stücken
- 60 g Pinienkerne
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2166 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1 Std. 45 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min
Porree-Pilz-Quiche
2h 10min
Veggie-Rolls
45min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1 Std. 40 Min
Spinat-Empanada
1 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min