Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g passierte Tomaten aus der Dose
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 400 g Wasser
- 450 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 350 g Brokkoliröschen
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 200 g Sahne
- 250 g Cannelloni (ca. 20 Röllchen)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1954 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1 Std. 45 Min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Vegetarische Linguine Carbonara
30 Min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1 Std. 45 Min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 Min
Gemüse-Lasagne
2h
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1 Std.
Spinatspätzle mit Champignonsauce
1 Std. 30 Min
Vegetarische Lasagne
10 Std.