Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüse
- 400 g Wasser
- 200 g Möhren, in Stiften (4 cm x 5 mm)
-
150
g Erbsen, frisch
of 150 g Erbsen, TK - 200 g rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 250 g Blumenkohl, in Röschen
- 150 g Sahne
- 160 g Schmelzkäse
- 1 - 2 TL Curry
- 3 Prisen Salz
Streusel
- 150 g Mehl
- 80 g Butter, in Stücken
- 80 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
Joghurtsauce
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 1 Bund Koriander
- 1 TL Zitronensaft
- 3 Prisen Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2129 kJ / 511 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Nudel-Porree-Topf
25 min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1h 15min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1h
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Gemüse-Fritatta mit Kresse
1h
Gemüse-Schmarren
30 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1h