Pasta mit Kichererbsen
TM6 TM5

Pasta mit Kichererbsen

3.4 (144 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
  • 1 frische, rote Chilischote oder Peperoni, frisch, entkernt
  • 40 g Olivenöl
  • 2 Dosen Kichererbsen, getrocknet (à 400 g), abgetropft
  • 850 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 2 Prisen Pfeffer
  • 1 Lorbeerblatt, frisch
  • 250 g Nudeln, kleine Sorte, z.B. Spiralen, Farfalle, Penne

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2676 kJ / 640 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
80 g
Vetten
22 g
Vezels
12.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten