Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 frische, rote Chilischote oder Peperoni, frisch, entkernt
- 40 g Olivenöl
- 2 Dosen Kichererbsen, getrocknet (à 400 g), abgetropft
- 850 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Nudeln, kleine Sorte, z.B. Spiralen, Farfalle, Penne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 12.4 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Gewürzreis mit Studentenfutter und Spinat
40min
Brokkoli-Pasta
25min
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Zucchini-Reis-Topf
45min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1h
Möhren-Spinat-Pasta
35min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min