Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Pecorino, in Stücken
- 1000 g Wasser und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
-
250
g Dicke Bohnen, frisch
of 250 g Dicke Bohnen, gefroren -
200
g Erbsen, frisch
of 200 g Erbsen, TK, gefroren - 250 g Spargel, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Fusilli
- 50 g natives Olivenöl
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2753 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Couscous mit Gemüse und Tomatensauce
45 Min
Sommerpasta
35 Min
Spaghettinester
1h 5min
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Paella mit Bohnen
1 Std.
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 Min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30 Min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min