Mango-Puten-Hirsotto

Mango-Puten-Hirsotto

3.3 189 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln (ca. 140 g), halbiert
    2
  • Möhren in Stücken
    50 g
  • Frühlingszwiebeln in Ringen
    2
  • Olivenöl
    40 g
  • Butter
    40 g
  • Hirse
    250 g
  • Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Kurkuma, gemahlen
    1 - 2 EL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ¼ TL
  • Koriander, gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Putenbrust, ohne Haut in Stücken (1 cm)
    400 g
  • Mango, reif nur Fruchtfleisch (ca. 250 g), in Stücken (2 cm)
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 32 g
Calorieën 2382 kJ / 569 kcal
Vetten 22 g
Vezels 10.8 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...