Sonnenweizen-Spinat-Auflauf
TM6 TM5

Sonnenweizen-Spinat-Auflauf

4.2 (126 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
  • 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 30 g Olivenöl
  • 350 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
  • 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
  • Olivenöl zum Einfetten
  • 120 g Crème fraîche
  • 80 g Milch
  • ¼ TL Pfeffer
  • 3 Prisen Muskat

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2339 kJ / 556 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
31 g
Vezels
6.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten