Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Käse, z.B. mittelalter Gouda, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 1 TL Salz
- 250 g Sonnenweizen, z.B. von Ebly
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob geschnitten
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2339 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.3 g
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Zartweizen Försterin
35 min
Möhren-Weizen mit Champignon-Omelette
25 min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1 Std. 15 Min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 godz.
Kohlrabi-Spinat-Lasagne
1h 45min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Gemüse-Couscous mit Datteln und Feta
50 min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30 min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50 min