Basilikum-Nocken-Auflauf

Basilikum-Nocken-Auflauf

4.1 57 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Basilikum ohne Stiele
    1 Bund
  • Milch
    100 g
  • Toastbrot entrindet
    8 Scheiben
  • Polenta (Maisgrieß)
    100 g
  • Ei
    1
  • Eigelb
    2
  • Salz und Salz zum Kochen der Nocken
    1 TL
  • weißer Pfeffer
    2 Prisen
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Wasser zum Kochen der Nocken
  • Mozzarella in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Bacon halbiert
    6 - 8 Scheiben

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 2847 kJ / 680 kcal
Vetten 42 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...