Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2847 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 Std. 15 Min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1 Std.
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std.
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1 Std.
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Crespelle
1 Std. 30 Min