Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 50 g Schalotten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- ½ TL Kräuter der Provence
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Roggenbrot, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kidneybohnen, abgetropft
- 1 Ei
Strudel und Fertigstellung
- 1 Pck. Filoteig (250 g, 10 Blätter à 30 x 31 cm), z.B. von Tante Fanny
- Kondensmilch zum Bestreichen
- Kräuter der Provence zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Blumenkohl Buffalo Style
1 godz.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Vegane Albóndigas
45min
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45min
Möhren-Mais-Fritters
35 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Bohnen-Feta-Burger
1h 40min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45min
Black Bean Pattie
30 min