Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta

Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta

3.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
8 Portionen

Ingrediënten

Pilz-Mischung und Topping
  • Gruyère Käse in Stücken
    120 g
  • Olivenöl
    20 g
  • rote Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pilze in Scheiben
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    1 EL
Paptert-Mischung und Fertigstellung
  • Wasser
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Maismehl weiß
    170 g
  • Butter
    20 g
  • Mais aus der Dose abgetropft
    200 g
  • Biltong in Scheiben
    150 g
    150 g Speckwürfel
  • Feta zerkrümelt
    100 g
  • Sahne
    200 g
  • Basilikumblätter, frisch grob gehackt
    10

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1422 kJ / 340 kcal
Vetten 22 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...