Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pilz-Mischung und Topping
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, in Scheiben
- 1 Prise Salz
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
Paptert-Mischung und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 170 g Maismehl, weiß
- 20 g Butter
- 200 g Mais aus der Dose, abgetropft
-
150
g Biltong, in Scheiben
of 150 g Speckwürfel - 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Sahne
- 10 Basilikumblätter, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 godz.
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 godz. 15 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 godz. 10 min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2 godz.
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 godz. 10 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Salat mit Geflügel, Käse und Tofu
1 godz.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1h 5min