Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
Kabeljaufilets (ca. 700-800 g)
of 4 Rotbarbenfilets (ca. 700-800 g) - 1 TL Harissa (siehe Tipp)
- 2 TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 ¼ TL Salz
- 2 ½ EL Olivenöl
- 400 g rote Paprikaschoten, in groben Stücken
- 250 g gelbe Paprikaschoten, in groben Stücken
- 200 g grüne Paprikaschoten, in groben Stücken
- 250 g Couscous
- 290 g Wasser
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 250 g Fischfond
- ¼ TL brauner Zucker
-
4
EL frischer Koriander, Blättchen abgezupft
of 4 EL frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
Alternatieve recepten
Fischcurry
45 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1u. 30min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 Min
Fenchel-Putengeschnetzeltes mit Reis
35min
Rotes Fisch-Curry
30 Min
Garnelen mit Gemüse und Reis
45 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1u. 20min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1u.
Winter-Kabeljau
1u. 30min