
Apparaten en accessoires
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Korianderkörner1 geh. TL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Thymian abgezupft10 Stängel
-
Frühlingszwiebeln Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen3 - 4
-
Pflanzenöl20 g
-
Rote Bete gekocht500 g
-
Balsamico, hell40 g
-
Wasser1240 g
-
Langkornreis150 g
-
Erbsen, TK200 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut500 g
-
Honig flüssig2 TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
537 kcal /
2252 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 6/2017
43 recepten
Duitsland
Duitsland