Compatibele versies
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Kürbiseintopf
1h 30min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Quinoa-Feta-Salat
40min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Kürbisgemüse mit Speck
30 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min