Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Bärlauch-Quiche
1h 30min
Zwiebelsoufflé
1h
Pastinaken-Sesam-Suppe mit Couscousknöderln
1h 10min
Gemüse-Frittata
40 min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1h 10min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spinat-Tomaten-Omelette
40 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min