Apparaten en accessoires
Spinat-Frittata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
804 kJ /
192 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wurzel-Tortilla
1u.
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1u. 10min
Gemüse-Frittata
40min
Vollkorn Mangold-Quiche
1u. 30min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40min
Fenchelsalat
3u. 35min
Grünkohl-Omelette
35min
Zucchini-Kräuter-Omelette
50min
Spinattorte
1u.
Möhren-Fenchel-Durcheinander
45min
Fenchelgemüse
30min