Apparaten en accessoires
Spinat-Frittata
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
804 kJ /
192 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zucchinitarte
45 Min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 Std.
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 Min
Gemüse-Frittata
40 Min
Grüner-Spargel-Omelette
35 Min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 Std. 25 Min
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Gebratener Kürbis mit Tomatensauce
45 Min
Grünkohl-Omelette
35 Min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 Std.
Spinattorte
1 Std.
Schafskäse-Sauce
15 Min