Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
of 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei, verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren, in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3524 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 godz. 25 min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Muschelpasta mit Kürbis und Speck
30 Min
Brennnessel-Cheesecake mit Spargel
2 Std.
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Spargel-Möhren-Quiche
1 Std. 10 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit gerösteten Maronen
40 Min
Mango-Puten-Hirsotto
50 Min