Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
320
g Lammfilet (4 Stücke à 80 g)
of 320 g Lammrücken (4 Stücke à 80 g) - 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Basilikum-Pesto
- 100 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele, und 16 große Blätter zum Einwickeln
- 1 Ei, verquirlt
- 4 Scheiben roher Schinken
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Möhren, in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3524 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
35 min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1h
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 Min
Kartoffel-Kürbis-Rösti mit Radicchio-Salat
1h
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min
Kürbis-Frikadellen
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 min