Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 750 g Wasser
- 1 TL Salz
- 50 g Schalotten, in Ringen (5 mm)
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Dijon-Senf
- 3 Prisen Pfeffer
- 15 g Rotweinessig
- 50 g Zuckerrübensirup
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- 12 Scheiben Roastbeef, gebraten, dünn aufgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 11.2 g
Alternatieve recepten
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 godz. 50 min
Kürbis-Taboulé
10min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10min