Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 952 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Fenchelgemüse
30min