Apparaten en accessoires
Sauce mit rotem Radicchio
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schalotte halbiert1
-
rote Chilischote, getrocknet nach Geschmack entkernt½ - 1
-
durchwachsener Speck, geräuchert in dünnen Streifen150 g
-
Olivenöl40 g
-
Radicchio in Streifen150 g
-
Rotwein70 g
-
Salz½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
952 kJ /
227 kcal
Vetten
21 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Radieschenblättersuppe
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Topinamburpüree
40min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1u. 10min
Fenchel-Risotto
35min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Fenchel-Risotto
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Gelbe-Bete-Risotto
2u.
Mangoldrisotto
50min
Fenchelgemüse
30min