Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Wasser
- 300 g Rote Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 300 g Gelbe Bete, mit Schale (Ø ca. 10 cm)
- 150 g Rettich, frisch, in groben Stücken
- 150 g Birne, reif, ohne Schale, in groben Stücken
- 40 g Walnussöl
- 20 g Rotweinessig
- 1 TL Senf
- ¼ - ½ TL Salz nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 200 g Räucheraal, in dünnen Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Grünkohl-Paprika-Salat
1h 15min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min