Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Eier, 2 davon abgewaschen
- 750 g Romanesco, in Röschen
- 35 g Essig
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ - 1 Peperoni, rot, entkernt
- 150 g Crème fraîche
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ Bund Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1131 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radisalat
10min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Blumenkohlsalat mit Joghurt-Sauce und Halloumi
35 min
Rosenkohlsalat
25 min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Fenchelgemüse
30min
Rote-Bete-Salat
1h 15min