Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
- 1 Spritzer Tabascosauce® (optioneel)
- 4 Stück Chicorée
- 1 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 337 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 7 mg
Alternatieve recepten
Mangold in Cidre mit Pute
1 Std.
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Radieschenblättersuppe
40 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min