Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 500 g Wasser
- 850 g Blumenkohl, lila (ca. 1 Kopf), in kleinen Röschen
- Salz
- Pfeffer
- 30 g Sesam
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1005 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romanesco-Salat
1 Std. 40 Min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Salsa Verde
10 min
Salsa Verde
10 min
Topinamburpüree
40min
Koriander Chutney
5min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1 godz.
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Koriander-Chili-Dip mit Gemüsesticks
15 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min