Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Chili, frisch
- 1 Bio-Limette
- 30 g Sesamöl, etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Traubenkernöl
-
1
TL Palmzucker
of 1 TL Kokosblütenzucker - 40 g Sojasauce
- 2 TL Dijon-Senf
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Radieschen mit Grün, halbiert
- 200 g Karotten, in Stücken
- 300 g Rote Rüben, gekocht
- 150 g Blattsalat, gemischt
- 4 Baby-Pak-Choi
- 4 Salatherzen
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- 1 - 2 EL Ahornsirup
- 100 g grüner Spargel
- 100 g Zuckererbsenschoten
- 8 Stängel frischer Koriander
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 546 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Misosuppe mit Gemüse
40 Min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40 Min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Papayasalat
20 min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1 Std. 20 Min
Salat-Bowl mit Grünen Bohnen
1h