Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Mandeln, ungeschält
- 3 - 4 frische Feigen, geviertelt
- 4 - 6 Scheiben Ziegenweichkäse (Ziegencamembert)
- ½ - 1 TL Kardamomsamen, nach Geschmack
- 200 g Rote Rüben-Saft
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Agavensirup
- 100 g Radicchio
- 100 g Chicorée
- 1 TL Rosenwasser (siehe Tipp)
- 2 EL Balsamico-Essig
- 3 EL Olivenöl
- ½ TL Meersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Salat mit Ziegenkäse und geröstetem Cashew-Dressing
25min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Rote-Bete-Carpaccio
2hod. 45min