![Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat Paradeisergranita mit Sellerie-Gurken-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc996d9a-5a1d-4acd-9577-02cab13b9e27/Derivates/130c538b-f552-4c4a-93ad-acfd4e6e4ca6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 348 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40 Min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1 Std. 30 Min
Steirische Fischsulz
7hod.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 min
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1 Std. 40 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Grünspargel-Laksa
30 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min