Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 348 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Velouté von Topinambur
30min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4ωρ. 30 λεπτ.
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min